Hirdetés

Scarlett Johansson ennyit kaphatott a Disney-től a Fekete Özvegy per miatt

|

Ha tényleg ezek a valós számok, akkor Johanssonnak majdnem a teljes követelését kifizette a Disney.

Hirdetés

Nemrég beszámoltunk róla, hogy véget ért Scarlett Johansson és a Disney pere (ami gyakorlatilag el sem kezdődött, a bíróságig nem jutottak el vele), és igazi happy endről beszélhetünk, ugyanis mind a színésznő, mind a stúdió elégedett, várakozással telve néznek a jövendőbeli közös munkák elébe.

Ekkor még semmit sem tudtunk a peren kívüli megegyezés részleteiről, és ugyan most sem látunk bele a hivatalos számokba, de elvileg a Deadline hozzávetőlegesen kiderítette a matekot.

Hirdetés

Ha pedig igazak az értesüléseik, akkor Johansson majdnem a teljes összeget megkapta, amit a stúdiótól követelt. Forrásaik szerint ugyanis több mint 40 millió dollárt kapott a színésznő a Disney-től. Eredetileg 50 millió dollárról szólt a per, Johansson úgy érezte, a szerződése szerint ennyi járt volna neki pluszban, a bevételek után, ha nem küldi azonnal a Disney saját streamingplatformján is versenybe a Fekete Özvegy mozit. Azóta egyébként már a stúdió is elismerte, hogy ez rossz döntés volt.

Arról is lehetett hallani, hogy a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája sikere is arra ösztönözte a Disney-t, hogy lássa be, tényleg akkor tudnak nagyot kaszálni a képregényes mozik, ha nem pakolják fel egyből őket a Disney+-ra. A Shang-Chi film egy jóval ismeretlenebb Marvel-karaktert mutatott be, főszereplője sem számít akkor névnek a szakmában, mint Johansson, mégis sikerült a kasszáknál leköröznie a Fekete Özvegyet (ami egyébként korábban idei amerikai rekorder volt).

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)