Hirdetés

Hollywood legjobban fizetett színésznője lehet Scarlett Johansson a Fekete Özvegy filmmel

|

Azt pletykálják, hogy a Marvel egészen elképesztő összeget fizet a főszerepet játszó színésznőnek.

Hirdetés

Már tudjuk, hogy készül a különálló Fekete Özvegy film, ami újabb darabbal bővíti a Marvel már így is elég tágas filmes univerzumát. Nemrég pedig felröppent egy pletyka arról, hogy pontosan mennyit is kap a filmben való szerepléséért Scarlett Johansson. Spoiler: sokat!

Hirdetés

A színésznő korábban már számos alkalommal bújt Fekete Özvegy bőrébe, legelőször a Vasember 2-ben tűnt fel a különleges ügynök. Hamarosan pedig saját filmet kap a Marvel-hős, és ha hihetünk az információknak, akkor Johansson 25 millió dollárt kaszálhat a főszereppel.

Emellett bónusz is jár a színésznőnek, aki így akár 31 milliót is hazavihet, feltéve ha a film eléri a 900 milliós bevételt a kasszáknál. Márpedig erre azért van esély, lássuk be.

Ez egyelőre csak pletyka, de ha igaznak bizonyul, akkor Scarlett Johansson lehet Hollywood legjobban fizetett színésznője.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)