Hirdetés

Scarlett Johansson megmutatja Hollywoodnak, hogy kell kiejteni Budapest nevét

|

Fekete Özvegy megtestesítője Jimmy Fallon műsorában bukkant fel.

Hirdetés

Budapest a fő helyszíne az önálló Fekete Özvegy filmnek, amelynek köszönhetően a Marvel stábja heteken keresztül Magyarországon forgatott. Általában fővárosunk más világvárosokat szokott megtestesíteni a vásznon, most viszont saját magát fogja alakítani, elvégre a Marvel Filmes Univerzum eddigi alkotásaiból jól tudjuk, hogy történt itt egy s más Natasha Romanoff és Clint Barton duójával, így Budapest részét képezi a kánonnak.

A forgatás során természetesen Scarlett Johansson is itt tartózkodott, ezalatt pedig volt lehetősége megtanulni azt is, hogyan kell kiejteni helyesen, hogy Budapest.

Hirdetés

A gyönyörű és tehetséges színésznő nemrég Jimmy Kimmel műsorában is feltűnt, és bár személyesen nem tudott jelen lenni, azonban ez mit sem vont le a beszélgetés értékéből.

Johansson mesélt arról, hogy milyen élmény lesz a Fekete Özvegy, beszélt a forgatásról és eközben azt is megtanította a műsorvezetőnek, hogyan kell kiejteni Budapest nevét (spoiler: nem sz-szel).

A csevej végén egyébként levetítettek egy klipet is a hamarosan mozikba kerülő filmből, szóval érdemes végignézni a videót:

A Fekete Özvegy pesti kalandozására már nem kell sokat várni, július 8-tól becsücsülhetünk rá. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)