Hirdetés

Scarlett Johansson nem térne vissza a Fekete Özvegy szerepéhez

|

A színésznő maximálisan elégedett azzal, amit kihozott a karakterből.

Hirdetés

A nemrég debütált önálló Fekete Özvegy mozi megosztó alkotás lett, még házon belül sem vagyunk teljes összhangban a megítélésével: Csirkére a film pozitívumai tettek mélyebb benyomást, a puliwoodos srácok viszont már szigorúbban bántak vele.

A címszereplőt alakító Scarlett Johansson viszont mindenképp büszke a produkcióra, amiről nemrég személyesen mesélt a Varietynek adott interjújában.

Hirdetés

A színésznőt többek között arról faggatták, hogy a Fekete Özvegy filmet tekinti-e az utolsó alkalomnak, amikor a karakter bőrébe bújt. A válasza alapján pedig inkább afelé hajlunk, hogy nem lelkesedik a visszatérés ötletéért:

"Soha nem érzem úgy, hogy befejeztem a munkámat. Mindig agyalok a módszereken, amikkel kipróbálhatnám a 10 évvel ezelőtt forgatott filmjeim szövegeit. Nagyon boldog vagyok a munkával, amit az elmúlt több mint 10 évben vittem véghez a Marvelnél. Úgy érzem, hogy a csúcson távozok, egy filmmel, amire hihetetlenül büszke vagyok. Úgy vélem, hogy a Natashával való munkám beteljesedett, ha egyáltalán mondhatok ilyet. Számos aspektusát felfedeztem a személyiségének, és úgy érzem, hogy tudatosan és határozottan döntött úgy, hogy feláldozza az életét a legjobb barátaiért."

Johansson tehát így látja kereknek a 2010-es Vasember 2-vel elkezdett történetet és a saját alakítását is. A képregényes filmek világában persze semmi sincs kizárva, így mi azért még nem vennénk mérget arra, hogy később sem látjuk viszont az ikonikus szerepben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)