Hirdetés

Scarlett Johansson örökre végzett a Marvellel vagy még visszatérhet? Konkrét válaszokkal szolgált a színésznő

|

Gwyneth Paltrow podcastjában mesélt erről.

Hirdetés

Scarlett Johansson hosszú ideje, már a Vasember 2 óta fontos szereplője volt a Marvel filmes univerzumának mint Fekete Özvegy, a Bosszúállók: Végjátékban azonban karaktere életét vesztette. Nem ekkor láttuk viszont őt utoljára, később megkapta saját szólómoziját, a 2021-es Fekete Özvegy filmnek viszont alapvetően is betett a pandémia, és maga a produkció is megosztó lett a nézők körében. A helyzet aztán odáig fajult, hogy Johansson beperelte a Disney-t, mivel állítása szerint az ő eredeti szerződése nem arról szólt, hogy a filmet egyszerre mutatják be a mozik és lesz elérhető a Disney+ streamingplatformon.

Az ügy végül egyezséggel zárult, Johansson kapott több mint 40 millió dollárt, azóta pedig sokan találgatták, van-e még a színésznőben tüske, vagy ha úgy hozza az élet, egyszer még akár vissza is térne Fekete Özvegyként - a multiverzumnak hála ez simán megoldható lenne, de egyébként az eredeti képregényekben is alapvetés, hogy szinte senki sem marad örökké halott.

Hirdetés

Nemrég Gwyneth Paltrow podcastjában volt vendég Scarlett Johansson, és itt is előkerült témaként az esetleges visszatérés. A színésznő pedig elég konkrét válaszokkal szolgált. Johansson egészen pontosan úgy fogalmazott, hogy ő köszöni szépen, végzett, és ez a fejezet már teljesen lezárult az életében.

Az adásban egyébként Gwyneth Paltrow is utalt arra, hogy valószínűleg ő sem fog már visszatérni mint Pepper Potts, de ne feledjük el, a színésznő általában egyáltalán nem szokott emlékezni az MCU-s szerepeire, sőt még egyes színésztársaira sem, szóval erre azért még ne vegyetek mérget.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)