Hirdetés

Napi büntetés: ha Schwarzenegger lenne Vader hangja

|

Zseniálisan fájdalmas videó arról, hogyan lehet meggyalázni pillanatok alatt Darth Vader karakterét, ugyanakkor figyelemre méltó Arnie filmes munkássága is, amivel ez a videó létrejöhetett.

Hirdetés

Nem új videóba futottam most bele, teljesen véletlenül jött szembe a YouTube-on, de miután megnéztem, azonnal világosság vált, hogy a GameStaros cimbikkel ezt meg kell osztanom. Szóval, ha már megvolt, akkor bocsi, de ismétlés a tudás anyja (illetve jelen esetben az apja, ami erősen drámai felismerés).

Az, hogy seifer2846 vette a fáradtságot, és minden Star Wars jelenethez keresett egy tökéletesen odaillő Arnold Schwarzenegger egysorost Vader hangjának már önmagában figyelmet és kalapemelgetést érdemel, de azért a volt kormányzónak is kijár a tisztelet, amiért sikerült annyi filmet alkotnia, amiből egy Star Wars paródia születhet. Ráadásul a legtöbb annyira emlékezetes duma, hogy az eredeti környezet is azonnal beugrik. Ti hányat ismertek fel?

Bűnös élvezet volt ez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)