Hirdetés

Senki nem tudja olyan kedvesen oltani Stallonét, mint Schwarzenegger

|

Schwarzi szerint az övé nagyobb. Mármint a kése. Mint a Rambóé.

Hirdetés

Nemsokára a mozikba kerül a Rambo V: Utolsó vér, ami Stallone legendás akcióhősének utolsó megmérettetése lesz. A vietnami veterán egyik legikonikusabb fegyvere a kés, az eredeti film bemutatása után ezt a kialakítású típust hivatalosan is Rambo késnek nevezték el, egy ilyen példányt pedig most el is árvereztek Stallone aláírásával. A színész jó barátja, Arnold Schwarzenegger ezt remek alkalomnak találta egy kis viccelődésre.

Hirdetés

A Terminátor megformálója egy Instagram videóban üzent barátjának, melyben a szóban forgó, aláírt kés mellett áll. Miután megdicséri, előhúz egy sokkal nagyobb, a saját aláírásával ellátott bökőt, amit a Ragadozó forgatása alatt használtak. A Crocodile Dundee közkedvelt jelenetéből idézve kicsit csipkelődve hasonlítja össze a kések méretét, de utána persze minden jót kíván a Rambo V megjelenéséhez:

Stallone egyébként jótékonysági célra ajánlotta fel az aláírt kés elárverezéséből befolyó összeget, ami valószínűleg nem lesz kis summa, hiszen a mai napon megjelenő mozi még nagyobb felhajtást kavar majd az aukció körül. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)