Hirdetés

Scooby-Doo és csapata Batman egyik leghíresebb ellenségével veszi fel a harcot

|

Happy Halloween, Scooby-Doo! címmel érkezik Scooby és a banda legújabb animációs kalandja, a mese főgonoszát pedig Batman rajongói már régóta jól ismerik.

Hirdetés

Igazán fura crossovert ígér a Happy Halloween, Scooby-Doo! című animációs film, amelyben az Arkham Elmegyógyintézetből megszökött Dr. Jonathan Crane-nel, azaz Madárijesztővel gyűlik meg a baja a főhősöknek.

Hirdetés

Bizony, nem elírásról van szó, tényleg Batman egyik régi ellenlábasa tör most borsot Scoobyék orra alá. A nemrég közzétett előzetes tökéletesen prezentálja azt, hogy mire is számíthatunk majd a DVD-re és Blu-rayre elérhető, illetve Digital HD formátumban megjelenő mesefilm kapcsán. A Happy Halloween, Scooby-Doo! valamikor idén ősszel érkezik, valószínűleg stílusosan Halloween környékén.

Érdekesség, hogy a csapatot nem Batman segíti majd a Madárijesztő elleni harcban, hanem egy Elvira, Mistress of the Dark nevezetű karaktert, akit az ugyanezzel a címmel bemutatott (nálunk Elvira, a sötét hercegnő címen futott), 1988-as horrorkomédiából ismerhetnek azok, akik a filmvilág ezen bugyraiban is előszeretettel megmerítkeznek - 1990-ben videojáték is készült belőle, ami két évvel később folytatást is kapott. Itt hagyom nektek az Elvira, Mistress of the Dark előzetesét is, hogy biztosan képben legyetek ezzel a "klasszikussal".

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)