Hirdetés

A Marvel csapata segített feldolgozni a Végtelen háború utáni gyászt a Comic-conon

|

A gyász feldolgozásában segítő tanácsadók várták a Marvel rajongókat San Diegóban.

Hirdetés

Reméljük, hogy mondanunk sem kell, a következő sorok erősen spoileresek lesznek a Végtelen háború tekintetében, szóval csak és kizárólag ennek tudatában olvassatok tovább!

Nem kevés Marvel hős porladt el az Infinity War végén, ami érthető módon sokakat letört. Mivel az MCU stábja nem volt jelen személyesen az idei SDCC-n, így egy teljesen más programot találtak ki a szokásos panel helyett, ami a gyászolókon is segített.

Hirdetés

A Conon kívül vert sátrat a Marvel, ahol hatalmas "mi mind Groot vagyunk" és "olyan erős vagy, mint a vibránium" poszterek a #GroupHug kiírásokkal csalogatták be a látogatókat. A helyszínen a gyász feldolgozásában segítő színészek várták a rajongókat, a csoportos ölelést pedig egy hatalmas Hulk szobor szolgáltatta.

Nyilván mindez inkább csak reklám volt az Infinity War július 31-től digitálisan, augusztus 14-től pedig Blu-ray/DVD verzióban megvásárolható otthoni kiadásoknak. Ettől függetlenül mi is szívesen megöleltük volna azt a hatalmas zöld srácot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)