Hirdetés

7 év után derült ki, mit mondott Ned Stark, mielőtt lefejezték

|

A sorozat egyik legelső, egyben legvitatottabb titkára derült fény. Maga az ezer halált halt színész mesélte el, hogy pontosan mi is történt a kivégzéskor.

Hirdetés

Ned Stark kivégzésének pillanatában mormogott valamit az orra alatt, amit a rajongók azóta is próbálnak kinyomozni. Sean Bean - az ember, aki minden történet legelején meghal - elmondta, hogy mi is történt valójában. 

Hirdetés

Huffington Postnak adott interjújában elárulta, hogy igazából csak imádkozott. Nem mágikus szavakat nyöszörgött, és nem is családi titkot motyogott a szélbe. 

"Úgy néz ki, nem? Nem lehettem túl specifikus a szavakkal, mert nem voltam benne biztos, hogy akkor, ott milyen vallásban hittek az emberek. Csak arra gondoltam, hogy mit tenne valaki ilyen helyzetben. Valószínűleg imádkozna."

Akárkihez is imádkozott, egy ilyen egyszerű megoldás tökéletesen passzol Ned egyszerű karakteréhez. Ez a legunalmasabb válasz a világon, de a valóságban is sokszor az unalmas válasz az igazi.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)