Hirdetés

Sean Penn dokumentumfilmet forgat az orosz-ukrán háborúról

|

Az Oscar-díjas színész a helyszínen van, személyesen követi végig az eseményeket.

Hirdetés

Amellett, hogy kétszeres Oscar-díjas és Madonna volt férje, Sean Penn arról is ismert, hogy politikai, közéleti témákban megnyilvánul, illetve nem riad vissza veszélyes helyzetektől: 2016-ban a Sinaloa kartel főnökével, El Chapóval készített interjút, amikor a drogbárót elfogták a mexikói hatóságok.

A Vice Studios megerősítette, hogy Penn épp Ukrajnában van, ahol dokumentumfilmet forgat a ma kirobbant ukrán-orosz háborúról.

Hirdetés

Ma egy kijevi sajtótájékoztatón tűnt fel először, ahol kormánytisztviselők beszéltek a helyzetről, viszont novemberben is járt Ukrajnában, akkor a hadsereggel konzultált a dokumentumfilmre készülve. A héten járt az elnöknél, a helyettesénél, beszélt helyi újságírókkal és katonákkal is, minek következtében az ukrán nagykövetségen keresztül az elnöki hivatal közleményben dícsérte őt, háláját fejezte ki bátorsága és őszintesége miatt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


"Sean Penn olyan bátorságot mutat, ami másokból hiányzik, különösen néhány nyugati politikusból. Minél több ilyen ember van - Ukrajna igaz barátai, akik támogatják a szabadságért folytatott küzdelmet -, annál gyorsabban állíthatjuk meg ezt a szörnyű orosz inváziót."

- jegyezték meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)