Hirdetés

Senki nincs biztonságban: a Netflix feléleszti a Teletabikat

|

Visszatér Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa és Po, méghozzá majdnem pont úgy, ahogy emlékszünk rájuk.

Hirdetés

Azoknak, akik a '90-es években voltak gyerekek, bizonyára mond valamit a Teletabik - van, aki szívesen emlékszik vissza a gyerekműsorra, és van, aki ledermed és elfehéredik, ha eszébe jut. Kilenc évad készült 1997 és 2001, majd 2015 és 2018 között, és a Netflix úgy érezte, itt a harmadik eljövetel ideje. Végülis több BAFTA-díj és két Emmy-jelölés azt mutatja, hogy lehet ennek értelme.

Az alapanyaghoz annyiban hű lesz a novemberben debütáló reboot, hogy a karaktereken nem változtattak: Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa és Po ugyanúgy pizsamás, különféle formájú antennával rendelkező, gyügyögő majomlények, akiknek televízió van a hasukban.

Hirdetés

A narrálásra A megtörhetetlen Kimmy Schmidtből ismert Titus Burgesst kérték fel, a napot pedig egy ázsiai kislány "alakítja". A szériát már 1999-ben is azzal támadta egy televangelista (tévés hitterjesztő), hogy Tinky Winky egy "meleg példakép", és vallásos, konzervatív megszólalók féltek attól, hogy rossz hatással lehet a gyerekekre. Az egyik alkotó szerint a karakter se nem meleg, se nem hetero, csak egy karakter egy gyerekeknek szóló sorozatban.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Mindenesetre itt a plakát, ne nézzetek nagyon mélyen a Teletabik szemébe.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)