Hirdetés

Senki sem tudja, hogy mi a helyzet a Star Trek 4-gyel

|

A Scottyt alakító Simon Pegg mesélt kicsit a folytatás helyzetéről. Nem túl rózsás a szituáció.

Hirdetés

Egy nagy kérdőjel a legújabb Star Trek filmsorozat negyedik epizódja. Ugyan a Paramount tárgyalt Noah Hawleyvel a forgatókönyvről és a rendezésről, senki nem mond semmi biztosat. Még a színészek is a sötétben tapogatóznak, hiába van meg bennük a korábbi filmek miatti lelkesedés. Simon Pegg például mostanában beszélt a srácokkal, de mindenki tanácstalan.

Hirdetés

A Scottyt alakító színész jelenleg azon dolgozik, hogy promotálja új filmjét, a sajtótájékoztatókon pedig az újságírók a Star Trek 4-ről is kifaggatták. A nyilatkozata szerint Pegg még mindig kapcsolatban van a Star Trek-es színészekkel.

"A minap dumáltunk e-mailben arról, hogy ki hogy van, és hasonlók. Egyikőnk sem dörömböl a Paramount ajtaján, hogy »Figyu, ezt még mindig csináljátok?«. Ha azt mondanák, hogy itt az idő, akkor mindannyian ugranánk a lehetőségre. Hiányoznak a srácok és a filmek, de nem tudom, mi lesz. Noah Hawley meg lett említve, és lehet, hogy az ő projektje még mindig tervben van, de semmit sem tudunk róla. Szóval pont annyit tudok, mint bárki más, egy hajóban evezünk, srácok."

Hozzátette, hogy Anton Yelchin (Chekov) halála komoly csapás volt a csapat számára.

"Nemrég beszéltünk Anton Yelchin haláláról, és hogy az mekkora nyomot hagyott mindnyájunkban. Szerintem az kivett egy kis lendületet a lelkesedésből, hiszen elvesztettük a családunk egy tagját."

Amíg a Star Trek filmek körül teljes a homály, a CBS-en pörög a franchise. A Discovery és a Picard mind új epizódokkal jelentkeznek, és egy Pike kapitány köré épített spin-off is érkezik. Így azért annyira nem rossz Star Trek rajongónak lenni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)