Hirdetés

Seth MacFarlane tényleg otthagyta a Family Guyt?

|

Érdemes a címeknél tovább olvasni a MacFarlane-ről szóló friss hírek esetében.

Hirdetés

Több helyen is arról olvashattatok a napokban, hogy felhagy a munkával Seth MacFarlane, a népszerű Family Guy széria atyja. Tényleg arról lenne szó, hogy MacFarlane végleg szögre akasztja a tollat, és visszavonul? Nos, kapaszkodjatok meg: egyáltalán nem ez a helyzet.

A valóság az, hogy a jelenleg is zajló írósztrájkhoz csatlakozott épp az alkotó, vagyis azért hagyta abba ideiglenesen a munkát, hogy ő is támogassa a jobb fizetésért küzdő amerikai írókat. Nem csak MacFarlane tett így: az Amerikai fater animációs sorozat csapatából Brian Boyle és Matt Weitzman, a Family Guy alkotói közül pedig Rich Appel és Alec Sulkin közölte a stúdióval, hogy egyikük sem fog dolgozni, amíg a sztrájk tart.

Hirdetés

Május elején mi is beszámoltunk arról, hogy az Amerikai Írók Céhe (Writers Guild of America, WGA) sztrájkot hirdetett, a munkabeszüntetés pedig több nagyon várt filmet és sorozatot is érint, illetve érinthet. A Stranger Things 5. évadára például biztosan nagyon sokat kell így várnunk, de érintett volt a Daredevil: Born Again sorozat is.

Mindez egyébként egyáltalán nem meglepetés, hiszen a legutóbbi, 2007-2008-as óriási írói sztrájknak is komoly szószólója volt anno Seth MacFarlane.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)