Hirdetés

Seth Rogent az uborkalé tartotta életben

|

Egy végtelenül fura film készül az HBO Maxre, amiben a 100 éves Seth Rogen fedezi fel a számára teljesen átalakult világot egy jelentősen fiatalabb Seth Rogen társaságában.

Hirdetés

Az An American Pickle vagy a legszórakoztatóbb film lesz, amit valaha láttunk, vagy a legszánalmasabb. Akárhogy is, a projekt készül, és Seth Rogen játssza benne mindkét főszerepet. A történet szerint Herschel Greenbaum, egy 1920-ban élő amerikai zsidó egy ecetes uborka üzemben belezuhan egy vödör uborkalébe, ami tökéletesen konzerválja testét.

Hirdetés

Herschel 100 évvel később, 2020-ban ébred fel, és összefut ükunokájával, a szintén Seth Rogen által játszott Ben Greenbaummal. Kettejük találkozásából egy végtelenül furcsa komédia lesz, ami egyébként Simon Rich Sell Out című novelláján alapszik, olyannyira, hogy az írói feladatokat maga Rich vállalta.

Nem tudjuk, hogy mi lesz ebből, de van valami megfoghatatlanul elképesztő az alapszituáció végtelen abszurditásában. Az An Amircan Pickle 2020. augusztus 6-án fog felkerülni az HBO Maxre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)