Hirdetés

Seth Rogen készíti a következő Tini nindzsa teknőcök mozit

|

A harcos teknősöket legközelebb ismét egy animációs filmben láthatjuk a szélesvásznon, ráadásul kifejezetten neves szakemberek gyűltek össze a stábban.

Hirdetés

Michael Bay Tini nindzsa teknőcök mozijai finoman szólva sem sikerültek a legjobban, ami többek között annak tudható be, hogy akármennyire is fejlődik a CGI technológia, az óriási emberszerű teknősök mindig is viccesen festenek majd egy élőszereplős filmben. Most érkezett a hír, hogy új mozi készül a harcos hüllők főszereplésével, de szerencsére ez teljes egészében animált lesz.

Hirdetés

A produceri teendőket ráadásul nem más vállalata magára, mint Seth Rogen, aki valószínűleg képes lesz majd visszaadni az eredeti képregényekre jellemző humort is. A rendezői székbe az a Jeff Rowe ül, aki a Gravity Falls és a Disenchantment írói munkálataiban is részt vett. A forgatókönyvért Brendan O'Brien felel, aki Rogen több korábbi filmjének, például a Rossz szomszédság történetéért is felelős. 

A film sztorijáról, szereplőiről és premierdátumáról egyelőre nem tudunk semmit, de tekintetbe véve, hogy idén harminc éves a legelső Tini nindzsa teknőcök mozi, így ennél nem lenne jobb alkalom, hogy egy új darabbal bővüljön a Szecska mester tanítványainak kalandjait bemutató filmes lista.

Ti örültök, hogy új résszel bővül a széria?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)