Hirdetés

Seth Rogen nem dolgozik többé együtt a zaklatással vádolt James Francóval

|

Korábban elválaszthatatlannak gondoltuk őket, most mégis úgy fest, hogy vége Seth Rogen és James Franco munkakapcsolatnak.

Hirdetés

2018-ban összesen öt nő vádolta szexuális zaklatással James Francót, ami különösen annak fényében volt meglepetésszerű, hogy a színész-rendező-producer ugyanebben az évben a Golden Globe-gálán a Time's Up nevezetű szexuális zaklatások ellen küzdő szervezet kitűzőjét viselte. 

Franco karrierje megsínylette a vádakat, jelenleg nem kapkodnak utána Hollywoodban. Franco egyik örök cimborája és filmes társa, Seth Rogen három éve még nem szólalt fel nyíltan barátja ellen, inkább kitért a kérdések elől, most viszont egész konkrét válaszai voltak a brit The Sunday Timesnak.

Hirdetés

Rogen elmondta, hogy a szexuális zaklatás vádja sok mindent megváltoztatott Francóhoz fűződő viszonyában, jelenleg pedig úgy gondolja, nem szeretné, ha többé bármikor is együtt dolgoznának. Arra nem tért ki, hogy a magánéletben ettől függetlenül barátok maradtak-e, de mindenképpen éles ez a váltás a 2018-as nyilatkozataihoz képest.

Seth Rogen mindenesetre nyomatékosította, hogy megveti a zaklatás minden formáját, és mivel az interjú során ez is szóba került, elmondta, hogy immár nagyon bánja a 2014-es Saturday Night Live monológját, a műsorban ugyanis azzal viccelődött, hogy James Franco egy fiatalkorú lánnyal akar összejönni. 

Íme a szóban forgó adásnyitó SNL monológ:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)