Hirdetés

The Predator - újra kell forgatni néhány jelenetet

|

Úgy tűnik, hogy Shane Black predátoros filmjén is csiszolni kell egy kicsit, mielőtt megjelenhet.

Hirdetés

Sajnos az utóbbi pár év tapasztalata alapján a legtöbbször intő jelnek bizonyul, ha egy film egyes részeit újra kell forgatni, de szerencsére azért akad annyi pozitív példa is, hogy ez ne legyen feltétlenül rossz dolog.

Hirdetés

A Kanadai Rendezők Egyesületének weboldaláról derül ki, hogy hamarosan Vancouverben fognak forgatni egy Ollie nevű produkcióhoz, ami ugye azért érdekes, mert tavaly a The Predatort is ugyanezen a munkacímen forgatták még nyáron.

Tavaly novemberben már szóba került, hogy a tesztközönségeket eléggé megosztotta a film (elsősorban a humora miatt), szóval ez alapján nem lenne meglepő, ha a stúdió úgy döntene, hogy még egy kicsit dolgozik a filmen, persze reméljük, hogy ez a jobb irányba tereli majd a végeredményt. Ti mire számítotok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)