Hirdetés

Shang-Chi - az Aquaman és a Zsivány Egyes egyik színésze is csatlakozhat

|

Alakul a Marvel különleges filmjének szereplőgárdája.

Hirdetés

Szinte már biztosra vehető, hogy a Marvel Filmes Univerzum következő fázisában a kiadó egyik legnépszerűbb kínai hőse is bemutatkozik majd a mozikban: ő Shang-Chi, a kung-fu mestere, aki 1973-ban mutatkozott be a képregényekben Steve Englehartnak és Jim Starlinnek köszönhetően. A projekt előkészületének hírét a Deadline szállította, majd a The Hollywood Reporter is beszállt a szivárogtatásba és elárulta, hogy a rendezői székbe Destin Daniel Cretton (Az üvegpalota, Átmeneti állomás) csücsülhet, aki Dave Callaham (Wonder Woman 1984, Zombieland: Double Tap) forgatókönyve alapján dolgozhat. 

Hirdetés

A legújabb jelentések szerint a címszereppel kapcsolatban az Aquamanben és a Power Rangersben is látott Ludi Lin folytathat tárgyalásokat hamarosan a Marvel döntéshozóival, de egyelőre még nincs kiszemelt színész és a casting folyamat is az elején jár, szóval a közeljövőben további esélyesek nevei is fel fognak bukkanni a világhálón. Linhez hasonlóan azt is pletykálják, hogy az Ip Man franchise és a Zsivány Egyes színésze, Donnie Yen is csatlakozhat a filmhez egy egyelőre meg nem nevezett szerepkörben. 

A Disney valószínűleg a D23 expón fogja bejelenteni az MFU jövőbeli terveit, remélhetőleg akkor a Shang-Chi stábja is tisztázódik majd. Ti örülnétek Linnek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)