Hirdetés

Shang-Chi filmet készíthet a Marvel

|

A kiadó egyik legnépszerűbb kínai hőse a mozikban is bemutatkozhat.

Hirdetés

Most érdemes kísérletezni, amikor minden arannyá válik, amihez a Marvel nyúl. A Bosszúállók 4 bizonyára több veterán karakter számára jelent leköszönést (még ha csak átmenetileg is), így adja magát a lehetőség, hogy új hősöket mutassanak meg. Nem véletlenül van tervben az Eternals film vagy éppen terveznek Ms. Marvel mozit és ezzel még nyilvánvalóan nem ért véget a sor. 

Hirdetés

A Deadline értesülései szerint a Marvel Studiosnál egy újabb projekt van előkészület alatt, méghozzá a kiadó népszerű kínai hőse, Shang-Chi kaphat saját filmet, aki a kungfu mestere és 1973-ban mutatkozott be a képregényekben Steve Englehart és Jim Starlin megalkotásában (kicsit olyannak tűnik, mint Vasököl). Az oldal úgy tudja, hogy a forgatókönyvön az a Dave Callaham dolgozik, aki a Wonder Woman 1984 szkriptjén is tevékenykedik. A vállalat állítólag tárgyalásokat folytat számos ázsiai és ázsiai-amerikai rendezővel, mivel szeretnék megismételni vele a Fekete Párduc koncepcióját, csak ázsiai stábbal.

A Marvel eddig is szeretett többféle stílusba belekóstolni, a kémfilmtől kezdve a családi vígjátékig sokféle zsánerbe belekóstoltak. A jelek szerint most tehát egy kungfu mozi van kilátásban, ami mindenképp érdekesnek tűnik. A Marvel mozik negyedik fázisában egyébként eddig egyetlen filmnek van betonbiztos helye, ez a 2019 júliusában érkező Pókember: Idegenben. 2020-ban kettő, utána viszont évi három filmmel tervez a Marvel, 2022-ig összesen 9 mozit kell elkészíteniük az új Pókemberrel együtt. Az eddigi hírek alapján számíthatunk A galaxis őrzői harmadik részére (ezt eredetileg 2020-ra tervezték elvileg, de a rendezőváltás miatt bármeddig csúszhat), egy önálló Fekete Özvegy mozira, egy Eternals (Örökkévalók) filmre, a most belengetett Shang-Chire, illetve a Fekete Párduc és a Doktor Strange második epizódjaira. A matematika jelenlegi állása szerint ez összesen 7 mozi, szóval még 2 filmről semmit sem tudunk. 

Ha sikerül összehozniuk a projektet, akkor Shang-Chi lehet a Marvel Filmes Univerzum első kínai szuperhőse. Ti örülnétek neki?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)