Hirdetés

Shang-Chi - megvan a rendező és az író

|

Tapasztalt alkotók fogják gyúrni a kung-fu mesterének történetét.

Hirdetés

Tavaly decemberben hallottunk először arról, hogy a Marvel esetleg egy Shang-Chi filmet készíthet. Nem épp a világ leghíresebb képregényhőséről van szó, a jelek szerint a stúdió nagyon is komolyan gondolja a kung-fu mestert a középpontba helyező mozi ötletét. 

Hirdetés

Most ugyanis arról érkeztek hírek, hogy a Shang-Chi film már meg is találta íróját, illetve rendezőjét. A The Hollywood Reporter értesülései szerint a rendezői székbe Destin Daniel Cretton  (Az üvegpalota, Átmeneti állomás) huppanhat be, a forgatókönyvön pedig Dave Callaham dolgozható - ő írta egyébként a Wonder Woman 1984-et és a Zombieland: Double Tapet, de a jövőben is el lesz foglalva, hiszen többek között a Pókember: Irány a Pókverzum második részén, a Feláldozható 4-en, és a még csak tervezési fázisnál járó Mortal Kombat rebooton is dolgozik. 

Kíváncsian várjuk, mire lesz majd képes a Shang-Chi mozi, amely kapcsán egyelőre elég kevés konkrétumot ismerünk. Ti be fogtok majd rá ülni? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)