Hirdetés

Széttrollkodta a főszereplő Shang-Chi filmbéli jelmezének leleplezését

|

Nagyot néztek azok, akik elhitték, most tényleg megnézhetik, hogyan fest majd a Shang-Chi and the legend of the Ten Rings főhőse.

Hirdetés

Egyelőre még elég keveset tudnunk a Shang-Chi and the legend of the Ten Rings moziról, amelyet az eredeti tervek szerint 2021 februárjában mutatták volna be, de végül eltolták a premierjét 2021 májusára. Az mindenesetre bizonyos, hogy a címszereplő harcművészt Simu Liu alakítja, ellenfele pedig nem más, mint Mandarin lesz (ezúttal nem az a kamu verzió, akit a Vasember 3-ban láthattunk) - a főgonoszt Tony Leung Chiu-wai játssza majd el. Most épp Simu Liu járatta a bolondját a Marvel-rajongókkal.

Hirdetés

A kínai születésű, de ötévesen Kanadába emigrált színész ugyanis #TheSuitReveal hashtaggel ellátva az alábbi képet posztolta a Twitteren. Nyilván nem a Shang-Chi filmhez tervezett jelmezét leplezte itt le, hanem egy Green Lantern gúnyát visel a közepes minőségű photoshopolt grafikán - a szemfülesek még azt is kiszúrhatták, hogy az eredeti Green Lantern kép az Injustice 2-ből származik. 

Simu Liu viccesen még azt a frissítést is hozzátette, hogy valószínűleg rossz ruhapróbán járhatott. Nem derült ki tehát, hogyan fest majd Shang-Chi felszerelése a jövőre érkező filmben, de az bizonyos, hogy a főszereplő mókás alak. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)