Hirdetés

Sharon Stone lesz a főgonosz a legújabb DC Comics moziban

|

Nem ez lesz az első eset, hogy Sharon Stone egy DC-gonoszt játszik, de reméljük most azért magasabban lesz a léc.

Hirdetés

Teljesen érthető, ha sokatok elméje egészen egyszerűen törölte a 2004-es, Halle Berry-féle Macskanő mozit, hiszen ez volt az egy eddigi legszörnyűbb DC-adaptáció. Éppen ezért emlékeztetőként álljon itt, ebben a moziban a főgonoszt Sharon Stone alakította. Most pedig úgy fest, a színésznő egy másik DC produkcióban is az antagonista szerepét ölti magára.

The Wrap értesülései szerint ugyanis Stone alakítja majd a készülő Blue Beetle gonoszát, Victoria Kordot.

Hirdetés

Nem véletlen, ha még a keményvonalas DC Comics-rajongók is elkezdték most vakargatni a fejüket, mivel Victoria Kord egy teljesen új, kizárólag a film számára alkotott karakter, nem valamelyik képregényes gonoszt emelték át az adaptációba. Ebből a szempontból párhuzam vonható a Macskanő és a Blue Beetle között, hiszen a 2004-es filmben is egy új gonosz karaktert kapott Stone. Csak remélni tudjuk, hogy a színvonalban azért nem lesz egyezés. 

Egyelőre semmit sem tudunk Victoria Kordról, az viszont érdekes, hogy vezetékneve megegyezik a képregények második Blue Beetle-ével, Ted Kordéval. A címszereplőt egyébként Xolo Maridueña alakítja (őt a Cobra Kai sorozatból ismerhetitek), a filmben bemutatott Blue Beetle pedig a Jamie Reyes nevű tinisrác lesz, a füzetekben ő volt a harmadik személy, aki felvette ezt a szuperhősszemélyiséget.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

A Blue Beetle mozit eredetileg az HBO Maxra szánták, de végül úgy döntöttek az illetékesek, hogy ez a film vetítőteremre született, így klasszikus bemutatót fog kapni 2023 augusztusában - várni kell tehát még rá egy keveset. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)