Hirdetés

Mit csinálnak a Shaun of the Dead hősei koronavírus idején?

|

Ha már egyszer volt egy Haláli hullák hajnala, akkor most is túl lehet élni valahogy ezt a járványt. Simon Pegg és Nick Frost ezúttal nem mennek kocsmába, maradnak otthon szépen, ahogy kell.

Hirdetés

Ha esetleg nem volt meg a Shaun of the Dead, a magyarra szégyenérzetet generálóan fordított Haláli hullák hajnala címen futó zombis vígjáték Edgar Wright rendezésében, akkor mindenképpen ajánlom figyelmetekbe (ahogy egyébként a Cornetto-trilógiát is, Simog Pegg és Nick Frost totemállataim a filmkészítés terén). Ha bejött ez a humor, akkor feltehetően az alábbi videót is értékelni fogjátok, üzenete pedig egyszerű: maradjatok otthon!

Hirdetés

A már klasszikusnak számító 2004-es filmben ugyebár a hullákat felélesztő járvány idején a nagy terv az volt, hogy hőseink mindenképpen a kedvenc pubjukba akartak eljutni. Itt most szó sem lehet erről, hiszen a koronavírus nem harapással terjed, szóval vigyázzunk egymásra, és ne vásároljuk fel az összes vécépapírt, ha lehet! Azt hiszem sikerült összefoglalnom a lényeget, de inkább nézzétek meg Pegg és Frost tálalásában a dolgot:

Remélem világos, főleg az a része, hogy maradjatok otthon! Menni fog, gamerek vagyunk, próbálgatjuk már egy ideje.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)