Hirdetés

Sokat kell még várnunk Shazam és Black Adam összecsapására

|

Zachary Levi olyan nyilatkozatot tett, amely elszomoríthatja a rajongókat.

Hirdetés

Bár a Shazam kritikailag és bevételügyileg is siker volt a Warner Bros. számára, a rajongók minden közösségi felületen egyértelművé tették már, hogy minél előbb szeretnék, hogy a hős legfőbb nemezise, Black Adam is felbukkanjon, akit Dwayne "The Rock" Johnson fog életre kelteni. A színész pár hónapja már ejtett pár szót a karakteréről és elhintette, hogy egy éven belül megkezdődhet az önálló Black Adam film forgatása. Most újabb infómorzsákat kaptunk a jövőt illetően. 

Hirdetés

A német CCXP Cologne expón nemrég részt vett a szuperhőst alakító Zachary Levi is, aki azt nyilatkozta, hogy jelenlegi tudása szerint Black Adam nem lesz benne a második Shazam filmben, mert először a saját moziját szeretnék elkészíteni. Ha készül egy harmadik Shazam- és egy második Black Adam-film is, minden bizonnyal akkorra már jelennek meg kapcsolódási pontok, és találkozhat a két karakter.

Hogy miért döntöttek úgy az illetékesek, hogy csak később eresztik össze őket? Levi szerint azért, mert Black Adam a legnagyobb rosszfiú Shazam világában, szóval ennek kell lennie a végső csatának, elvégre ha már a második filmben ellövik, akkor mi marad utána? Végigvideojátékozzák a harmadik részt? 

Ti mit gondoltok arról, amit Levi az interjúban elárult?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)