Hirdetés

Shazam! - már a hős jelmeze is rengeteg pénzbe került

|

Ráadásul a forgatáshoz majdnem egy tucatot le kellett belőle gyártani, így egy kisebb film költségvetése ment el csak erre.

Hirdetés

A Shazam! mozifilm jelmeztervezője Leah Butler beszélt egy interjúban a szuperhős öltözékéről, és több érdekességet is megosztott a rajongókkal.

Hirdetés

Butlerrel a TotalFilm készített interjút, és a beszélgetés során kiderült, hogy egy Shazam-kosztüm megalkotásának összköltsége közel 1 millió dollár volt. Az öltözékből pedig nem egy, hanem összesen tíz is készült, mindegyik ugyanolyan minőségben.

Az öltözéket a DC New 52 sorozatából megismert Shazam ruhája, illetve a görög és a római szimbolika ihlette. A kosztüm emellett különleges szabású, hogy kiemelje és látványosabbá tegye Zachary Levi izomzatát. A spandex alatt természetesen nemcsak a színész bicepsze feszül, egy direkt hozzá igazított "mű-izomréteget" is bevartak a ruhába. A köpeny alatt egy 26 voltos újratölthető akkumulátor lapul (még szerencse, hogy ez eltakarja, különben nem lett volna hová tenni), ami az egész ruházat alatt futó vezetékeken át működteti a szükséges elektronikát kb. 2 órán át. Az 1 millió dolláros költség még így kissé túlzásnak tűnhet - viszonyításképp Ben Affleck Batman-ruhája nagyjából 100 ezer dollárból készült el.

A Shazam! április 4-én debütál a magyarországi mozikban. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)