Hirdetés

Shazam! - az első kritikák alapján az egyik legjobb DC-film lett

|

Az amerikai kritikusok már láthatták a Shazam!-ot, és nagyjából egyöntetűen az a véleményük, hogy jól sikerült.

Hirdetés

Viszonylag kevés ponton lehet párhuzamot vonni a 2008-as A sötét lovag és az április elején debütáló Shazam! között, de az kétségtelenül közös bennük, hogy DC képregények alapján készültek. 

Hirdetés

A Shazam! első kritikái alapján továbbá azon is osztoznak, hogy a legjobb képregényes filmek között szerepelnek. Sokan úgy gondolják, hogy A sötét lovag óta nem volt ilyen szórakoztató DC-film. Dícsérik vidám hangulatát, azt, ahogy az egyébként a popkultúrában kevésbé ismert karaktert érdekessé tették, valamint Zachary Levi játékát, és hogy nem csupán egy szuperhősös eredettörténet, de egy remek coming-of-age sztori is. A Rotten Tomatoeson 46 kritika után 93%-on áll, a Metacritic-átlag 76 pont, ami egy filmnél többet ér, mint egy játéknál.

A hazai premier április 4-én lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)