Hirdetés

Shazam - Dwayne Johnson gratulált és mesélt kicsit Black Adamről

|

Shazam legfőbb nemezise kimaradt ugyan a filmből, de nincs elfelejtve.

Hirdetés

Nem csak mi találtuk kiemelkedőnek a DC-Warner vadonatúj filmjét, hanem a kritikusok (például a Puliwood) és a nézők többsége is, így a Shazam a kritikák és a pénztárak esetében is tarolt. Még úgy is, hogy a tömegeket bevonzó Dwayne Johnson végül kimaradt a buliból, pedig sokáig tervezték, hogy az általa megformált bivalyerős gonosz, Black Adam is bekerül a hős eredetfilmjébe. 

Hirdetés

Először is a produceri teendőket ellátó Szikla gratulált a Shazam sikeréhez Instagramon, majd arra is kitért a videóban, hogy úgy döntöttek, mindkét karaktert inkább egy saját filmmel mutatják be, mielőtt összeeresztenék őket. Johnson már évek óta készül arra, hogy eljátszhassa az antihőst/gonoszt és egy éven belül megkezdik a forgatást, szóval nagyon izgatott miatta. 

A Shazam már nézhető a mozikban. Ti láttátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)