Hirdetés

A Comic-Conon vetítik le az első Shazam! előzetest

|

A DC hősfilmjének operatőre árulta el véletlenül a debütálás időpontját.

Hirdetés

A tegnapi ízelítő után már azt is tudjuk, hogy mikor nézhetünk bele bővebben a Zachary Levi főszereplésével készülő Shazam! filmbe.

Hirdetés

Miután tegnap napvilágot látott az első képkocka a DC készülő filmjéből, a Shazam! operatőre, Maxime Alexandre saját Instagram oldalán is megosztotta a képet, a leírásban viszont azt is elkotyogta, hogy az első trailert a San Diego-i Comic-Conon láthatjuk. Úgy látszik, ezt az infót még magában kellett volna tartania egy ideig, hiszen azóta törlésre került a hölgy posztja.

A július 19. és 23. között zajló eseményen a már több éve bejelentett Aquaman is meg fogja kapni első előzetesét. A két film egy, az eddigi DC produkcióknál jóval könnyedebb hangvételben fogja szórakoztatni a nézőket, főleg, hogy Shazam személyében egy egészen egyedi karaktert köszönthetünk a szuperhősök világában. Levi a tizenéves Billy Batsont alakítja majd, aki képes arra, hogy szupererős felnőtté alakuljon át.

A Shazam! 2019. április 5-én kerül majd az amerikai mozik műsorkínálatára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)