Hirdetés

Shazam! - befutott az első hivatalos fotó

|

Fiatal cimborájával, üdítőt szürcsölgetve láthatjuk először a DC szuperhősének filmes inkarnációját.

Hirdetés

A forgatási képek láttán sokan csak vakarták a fejüket, de az első közzétett hivatalos fénykép alapján tényleg úgy fest majd a DC új képregényfilmjének címszereplője, mint ahogy a kiszivárgott fotókon láthattuk. 

Hirdetés

Az Entertainment Weekly osztotta meg az alábbi képet, ami az első hivatalosan közzétett anyag a jövőre érkező mozifilm kapcsán. A Shazam! rendezője, David Sandberg elmondta, hogy azért akarták mindenképpen megtartani Shazam (vagy Marvel Kapitány, kinek hogy tetszik) rövidebb köpönyegét, mert szerinte ez az az eleme a jelmeznek, ami egyrészt markánsan megkülönbözteti őt például Supermantől és Batmantől, másfelől pedig így kölcsönöz neki olyan megjelenést, ami egyértelműen a képregényes aranykor legendás hőseire utal. 

A képen Shazam mellett a szuperhős legjobb pajtása, Freddy látható.

A Shazam! a jelenlegi tervek szerint 2019 áprilisában repülhet be a mozikba. Ti várjátok a filmet? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)