Hirdetés

Megvan a Shazam film főszereplője?

|

Belsős források tudni vélik, ki alakítja majd a DC képregényét feldolgozó Shazam! filmben az ősi mitológiai figurák erejét felhasználó hőst.

Hirdetés

A Warner rengeteg filmet készül legyártani az elkövetkezendő években a DC képregényei alapján, de sokukról még nem tudunk elég fontos részleteket. A Shazam! film főszereplőjét például még mindig nem jelentették be hivatalosan, pedig jövőre már kezdődnie kéne a forgatásnak.

Hirdetés

Variety forrásai viszont tudni vélik, ki alakítja majd a Salamon, Zeusz, Atlas, Akhilleusz és Merkúr erejéből merítő hőst, a beszámolójuk szerint Zachary Levi kapta a szerepet. A Chuck című sorozat főszereplője egyébként már kapcsolatba került a szuperhősös témával, a Thor-filmek mellett a Hősök: Újjászületésben is feltűnt. Azt egyébként már évek óta lehet tudni, hogy Shazam nagy ellenfelét, Black Adamet Dwayne Johnson alakítja majd.

Szerintetek jó választás Levi?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)