Hirdetés

Shazam! trailer futott be, de milyen nap is van ma?

|

David F. Sandberg egy rövid videóval borzolja a rajongók idegeit bolondok napján.

Hirdetés

Shazam filmjét már javában forgatják, és a legutóbbi információk szerint 2019 tavaszán érkezne is mozikba a DC szuperhőse.

Hirdetés

A film rendezője, David F. Sandberg a Twitterén osztott meg egy új "trailert" a filmhez - inkább a bolondok napját ünnepelte vele, mintsem a húsvétot.

A rendező a rá, és várhatóan a filmre is jellemző könnyedséggel  és humorral osztotta meg az 1970-es években készült Shazam sorozat és egy hagyományosnak is hihető trailer képkockáinak kombinációját. Reméljük azért nemsokára tényleg kapunk egy kis ízelítőt a Shazamból, nem csak Zachary Levi kosztümjét.

A Shazam! 2019. április 5.-én debütál a filmvásznon, mi pedig végre túl leszünk már addigra az áprilisi tréfákon. Köszi a kitartást nektek is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)