Hirdetés

Shazam! trailer - hatalmat a gyerekeknek!

|

Nagyon nehezen találja meg a saját hangját a DC filmes világa, de nincs kizárva, hogy a Shazam! jó lépés lesz majd ebbe az irányba.

Hirdetés

Nem voltunk benne egészen biztosak, hogy a Shazam! előzetes formájában is helyet kap majd a Comin-Con 2018 keretében, de szerencsére jó napunk van, David F. Sandberg filmje megmutatta magát egy egészen hosszú, és egészen szórakoztató trailer erejéig, és most jövő tavaszig izgulhatunk azon, hogy vajon egy jól összevágott előzetes, vagy egy jó film jut a képregényrajongóknak.

Hirdetés

Bill Parker és C. C. Beck karaktere (igen, Marvel kapitány, ami nyilván a legviccesebb DC karakternév, lássuk be) most inkább Zachary Levi alakításán múlik, első látásra reménykedhetünk abban, hogy humoros és akciódús film vár majd ránk. Nézzétek csak:

Nektek hogy tetszik? Így képzeltétek el a filmes hangulatot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)