Hirdetés

She-Hulk - Liv Tyler visszatérhet, mint Betty Ross

|

2008-ban láthattuk utoljára a színésznőt ebben a szerepben.

Hirdetés

Számos sorozat készül a Disney új streaming platformjára, ezek közül pedig már csak azért is nagyon izgalmasnak ígérkezik a She-Hulk, hiszen a jó öreg zöld órás utoljára 2008-ban kapott saját mozit a Marvelnél. Persze akkor még teljesen más volt a helyzet, nem jött képbe a Disney, a Paramount Pictures kezdte el elfektetni a Marvel filmes univerzum alapjait úgy, hogy A hihetetlen Hulk mozit nem is ők, hanem a Universal Pictures forgalmazta. A Disney később megszerezte a paramountos filmek jogait is, de a Universal esetében elmaradt a végső nagy kézfogás, ezért sem készülhetett azóta önálló Hulk mozi. A jelek szerint azonban vannak azért olyan kiskapuk, amik segítségével egy She-Hulk mozit össze lehet hozni, ahol régi ismerősök is felbukkanhatnak.

Hirdetés

She-Hulk, avagy a magyar képregényes fordítás szerint Amazon nem más, mint az eredeti Hulk, Bruce Banner unokatestvére, aki civilben a Jennifer Walters névre hallgat. A füzetekben Jennifer egyszer súlyos sérülést szenved, azonnal vérátömlesztésre van szüksége, a transzfúziót pedig pont unokatestvére oldja meg, Walters kisasszony (aki egyébként a civil életben ügyvédként dolgozik) így gammasugárzást kapott, és ő is képes zöld óriássá válni - bár az ő külleme némileg konszolidáltabb. Egyelőre nem tudjuk, hogy ki lesz majd az új sorozat címszereplője, de a legfrissebb pletykák szerint az alkotók szeretnének régi karaktereket is visszahozni. A CBR.com információi szerint a sorozatban feltűnik majd Ross tábornok, aki a 2008-as Hulk mozi mellett az Amerika Kapitány: Polgárháborúban, valamint a két utolsó Bosszúállók filmben is felbukkant. Még ennél is érdekesebb azonban az, hogy elvileg Ross lányát, Hulk nagy szerelmét, Bettyt is vissza akarják hozni, akit ismét Liv Tyler alakíthat - ő játszotta ugyebár a karaktert a 2008-as, Edward Norton-féle A hihetetlen Hulkban is. 

Betty Rosst az elmúlt 11 évben teljesen figyelmen kívül hagyták a Marvel filmekben, így nagyon izgalmas lehet majd azt látni, hogyan élte meg az azóta megtörtént eseményeket, mit érez egykori kedvese iránt, és főleg hogyan kerül majd valamiféle kapcsolatba annak unokatestvérével. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)