Hirdetés

She-Ra egy élőszereplős sorozatot kap az Amazontól

|

Miután a karakter 50 részen át szórakoztatta a Netflix előfizetőket most egy másik szolgáltatóhoz igazol.

Hirdetés

A Variety jelentése szerint az Amazon arra készül, hogy élőszereplős formában hozza vissza a hatalom hercegnőjét. A sorozat produceri munkáit ugyan az DreamWorks csapat veszi át, akik a She-Ra animációs sorozatot is összehozták a Netflixnek.

Függetlenül attól, hogy nagyrészt ugyan arról a karakterről beszélünk, nem lesz kapcsolat a Netflixes reboot és az Amazonos széria között.

Hirdetés

She-Ra egyébként a Masters of the Universe franchise egyik kulcsfigurája volt az 1985-ös animációs filmje után, ahol He-Mannel szerepelt. A karakter azóta több feldolgozáson is átment, legutóbb a piros streaming óriásnak köszönhetően, aki tinidzserként mutatta be a hercegnőt.

Mivel a folyamat még nagyon korai fázisban van, így sem a sztoriról, sem a megjelenés időpontjáról nincs információnk. Ez általában azt jelenti, hogy még legalább egy évre vagyunk egy komolyabb bemutatótól.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)