Hirdetés

Sherlock Holmes kishúga saját detektívirodát nyit az Enola Holmes 2-ben

|

Megérkezett a netflixes Enola Holmes második részének első teljesértékű előzetese.

Hirdetés

Két éve nagy sikert aratott a Netflixen Nancy Springer amerikai írónő The Enola Holmes Mysteries című regénysorozatának filmes adaptációja. Az Enola Holmesban olyan színészek kapták meg a főbb szerepeket, mint Millie Bobby Brown, Henry Cavill, Sam Claflin, vagy épp Helena Bonham Carter.

A történet a Holmes fivérek, Sherlock és Mycroft kishúgára, Enola Holmesra koncentrál, őt alakítja Millie Bobby Brown (aki egyébként a film egyik producere is). A pozitív fogadtatás tükrében nem csoda, hogy a Netflix elkészítette a második részt, ennek alább nézhetitek meg friss, magyar feliratos előzetesét.

Hirdetés

A folytatásban Enola saját detektívirodát nyit, de a legtöbb potenciális ügyfél inkább világhírű bátyához szeretne csak eljutni rajta keresztül. Aztán persze végül csak belekeveredik egy furmányos ügybe a kisasszony is. A trailer alapján a hangulat marad a régi, Enola például most is át fogja törni a negyedik falat és kiszól a nézőhöz.

Kiderült a premier pontos dátuma is: az Enola Holmes második része 2022. november 4-én érkezik majd meg a Netflixra.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)