Hirdetés

Shia LaBeouf valódi tetoválásokat varratott magára egy film miatt

|

Úgy tűnik, hogy a színész nem kért a jól bevált filmes módszerekből, Shia LaBeouf valóban meglátogatott egy tetoválószalont a The Tax Collector mozi miatt.

Hirdetés

Idén debütál a mozikban David Ayer új filmje, a The Tax Collector, amiben Shia LaBeouf egy Creeper nevű karaktert alakít, és némileg át kellett alakulnia a szerephez. A sminkért és a jelmezért felelő szakemberek valószínűleg számos olyan módszert tudnak, amivel elérhető lett volna a kívánt eredmény, ám a színész mégis a legélethűbb variációt választotta.

Hirdetés

Ayer nemrég elárulta, hogy Shia LaBeouf az egyik legjobb színész, akivel valahova dolgozott, mivel igencsak elhivatott a munkájával kapcsolatban. A rendező példaként hozta fel a Fury című filmet, amihez LaBeouf kihúzatta az egyik fogát, de megemlítette a The Tax Collectort is, ugyanis a produkcióhoz a színész valódi tetoválásokat varratott a felsőtestére, ami egyértelműen azt mutatja, hogy tényleg komolyan veszi a szerepet.

Ti tudtok még olyan színészről, aki képes lenne hasonlóra egy film miatt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)