Hirdetés

Rebootot kap a Shrek és a Csizmás, a kandúr is

|

A projektekért a Gru producere felel majd, és lehet, hogy még az eredeti szinkronhangok is visszatérnek.

Hirdetés

Shrek és barátai sok kellemes pillanatot okoztak már a rajongóknak az elmúlt évek során, de mostanában nem nagyon találkozhattunk a zöld ogréval a mozivásznon. Azonban ez hamarosan megváltozhat, ugyanis hamarosan visszatérnek a közkedvelt karakterek.

Hirdetés

Hivatalossá vált, hogy rebootot kap a Shrek, valamint a Csizmás, a kandúr is, és a Universal Pictures azt a Chris Meledandrit bízta meg a projektek felügyelésével, aki számos animációs filmen dolgozott már, és producerként közreműködött például a Gru munkálataiban is. A cél az, hogy egy újabb generáció megismerhesse ezeket a karaktereket.

Meledandri azonban nem szeretne változtatni a szinkronhangokon, így könnyen lehet, hogy ismét Mike Myers, Eddie Murphy, illetve Antonio Banderas kölcsönzi majd a főszereplők hangjait. Egyelőre még nem kaptunk túl sok részletet a rebootok kapcsán, de a jelek szerint jó kezekben vannak a karakterek, így akár még jól is elsülhet a dolog.

Szerintetek érdemes rebootolni ezeket a filmeket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)