Hirdetés

Siket színésznőt kereshet a Marvel Studios, valószínűleg Echo szerepe találhat gazdára

|

Ha egy ősszel forgó Disney+-os Marvel sorozathoz keresnek színésznőt, akkor nem nehéz megtippelni, hogy melyik Bosszúálló szerepét kell majd magára öltenie.

Hirdetés

A koronavírusjárvány lecsengésével szépen lassan elkezdenek Hollywood fogaskerekei is újra őrülni, beindulnak ismét a forgatások. Ennek kapcsán érkezett a hír, hogy a Marvel Studios, egy elég specifikus szerepre keres színésznőt. A szerep kapcsán a konkrét kritériumok a következők: a kiszemeltnek egy 18 évnél idősebb, ő amerikai őslakos vagy latinó hölgynek kell lennie, aki ráadásul még siket is. 

Hirdetés

Ennyire leszűkített keresés esetén pedig a Marvel képregények rajongói könnyen kitalálhatják, hogy bizony nagy eséllyel Echo szerepét akarják épp kiosztani. Maya Lopez, vagyis Echo a Marvel füzeteiben is egy siket, amerikai őslakos szuperhős, aki 1999-ben bukkant fel először a Daredevil Vol. 2 sorozat 9. számában, később pedig a New Avengers 11. részében a Ronin jelmezt is magára húzta - ezt egyébként ugyebár Sólyomszem is megtette már a képregények lapjain és a Bosszúállók Végjáték mozifilmben is. Echo születésétől fogva siket, ezért is könnyítené meg az alkotók dolgát az, ha egy siket színésznő játszaná el őt, hiszen számára adott lenne a siketekre jellemző kiejtés - persze nyilván nem lehetetlen ezt utánozni sem. 

Fontos azonban megjegyezni, hogy a kasztingot az a Sarah Finn intézi, akinek nem csak a Marvel filmekhez és sorozatokhoz van köze, hanem bizony a Star Wars szériákhoz is, szóval simán elképzelhető, hogy egy Star Wars sorozatban láthatjuk majd a szóban forgó karaktert - noha Echo felbukkanása azért sokkal esélyesebbnek tűnik a részletek alapján. 

A képregényekben Echo romantikus kapcsolatot ápolt a Fenegyerekkel, a Marvel Studios pedig 2020 novemberében fogja végleg visszaszerezni a Netflixtől a Daredevil jogokat, szóval még akár az is elképzelhető, hogy egy új Daredevil sorozat készül nálunk - mi nagyon örülnénk, ha Charlie Cox visszatérhetne ebben a szerepben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)