Hirdetés

Simon Pegg keményen beszólt a Star Wars rajongóinak

|

A színész kommentálta a Star Wars és a Star Trek rajongói közötti rivalizálást.

Hirdetés

Simon Pegg egyenesen toxikusnak ítélte a Star Wars közösséget, miután meghívták egy beszélgetésre a Faction Talk című műsorba.

Mivel a színésznek voltak szerepei mind a Star Wars, mind a Star Trek franchise-ban (és egyébként is prominens figurája volt mindkét rajongótábornak), adott volt a kérdés, hogy melyiket szereti jobban. A válasz szerint mindkét sorozatot imádja, de a közösségek kapcsán van egyértelmű preferenciája.

Hirdetés

A Star Wars filmek rengeteg savat kaptak a Baljós árnyak óta, de míg a kritikus hangok először a sztorival és a karakterekkel voltak elfoglalva, mostanra ez nagyot változott. Rengetegen kritizálják a Disney-t, mondván a politikai nézeteit erőlteti bele a filmekbe, ami Pegg számára egyenesen felháborító.

"Hogy őszinte legyek, a Star Wars rajongótábora tűnik az egyik legtoxikusabb társaságnak mind közül. És ez valaki olyantól jön, akinek szintén voltak gondjai az előzménytrilógiával.

Mostanra persze már nem vagyok benne ebben az egészben, és bocsánatot is kértem a Jar Jar Binks felé intézett szavaim miatt, mivel őt is egy színész játszotta és rengeteg gyűlöletet kapott. Borzalmasan érzem magam amiatt, hogy ennek részese voltam."

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


"Ugyanakkor azt érzem, hogy a Star Trek rajongók mindig is sokkal befogadóbbak voltak. A Star Trek alapvetően is az elfogadásról szól, 1966 óta arról szól. Nincs ilyen, hogy »jaj de woke-ak lettünk hírtelen«. A legelső sorozatban volt egy japán navigátor (nem sokkal a második világháború után) és egy fekete nő a főszereplők között. Ez hatalmas előrelépés volt.

A Star Warsban most van egy kis diverzitás, és hirtelen mindenki cirkuszol miatta, és szerintem ez nagyon szomorú."

Azt mondani, hogy az előzmény- és folytatástrilógiák nem szenvedtek ezer problémától, egy kicsit erős lenne, de tény, hogy rengetegen elvetik a sulykot és nem oda irányítják a kritikát, ahová az való lenne. Remélhetőleg a Disney új tervei a Star Wars kapcsán majd helyre teszik a rajongók hozzáállását is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)