Hirdetés

Simon Pegg szívesen alakítaná Dengart a The Mandalorianben

|

Ha Dengar valaha szerepet kap az élőszereplős Star Wars szériában, akkor Simon Pegg ott akar lenni, hogy életre kelthesse őt.

Hirdetés

Simon Pegg ismerős lehet bárkinek a Mission: Impossible filmekből, a Haláli hullák hajnalából vagy a Vaskabátokból. A színész egyébként már a Star Wars univerzumban is kapott melót, csak látni nem láttuk még őt soha: ő játszotta ugyanis Unkar Pluttot Az ébredő Erőben, illetve ő adta a hangját Dengarnak A klónok háborúja sorozatban és a Battlefront videojátékban.

Hirdetés

Mivel a The Mandalorian látványosan bővíti a szereplőlistáját, Peggnek szöget ütött a fejébe a gondolat, hogy beszállna a buliba, ezúttal már ténylegesen Dengar bőrében. Egészen pontosan így fogalmazott: 

"Említettem párszor, mivel ha Taika és Favreau úgy döntenének, hogy berántják Dengart a The Mandalorianbe, akkor ott vagyok én, akinek már van némi tapasztalata vele, köszönhetően a Star Wars: Battlefrontnak és A klónon háborújának. Csak mondom. Hallottam, hogy Katee Sackhoff is játszani fog egy karaktert, aki nem volt benne a filmekben, de neki volt már tapasztalata a karakterrel más Star Wars projekt kapcsán, csak mondom."

Dengart eddig A Birodalom visszavágban láthattuk biztosan az élőszereplős Star Wars produktumok közül, de egy teória szerint a Skywalker korában is szerepeltA Mandalorian világa erre remek lehetőséget adna arra, hogy ismét felbukkanhasson.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)