Hirdetés

Készülhet egy második Simpson család mozifilm?

|

A 600. részéhez közeledő Simpson család következő egész estés filmjének tervéről kérdezték a készítőket az idei Comic-Conon.

Hirdetés

"Mi a fenének fizetünk valamiért, amit ingyen is nézhetnénk a TV-ben?" - hangzik el a kérdés Homer szájából a 2007-es Simpson család - A filmben. Már 9 éve annak, hogy moziban izgulhatunk Homer és családja kalandján. A 28. évadához, és nem mellesleg 600. részéhez közeledő sorozat esetében nincs kizárva, hogy belőle egy újabb mozifilm készüljön.

Al Jean, a sorozat fejese arról beszélt, hogy csak akkor lesz Simpson család - A film 2, ha hasonlóan jó lesz, mint az előd.

Sokat beszélünk egy lehetséges folytatásról, de csak akkor csináljuk meg, ha nagyon jó lesz. Sose kezdenénk bele csak a pénz miatt. Ha valaha elkészül, azért készül el, mert hiszünk benne.

Néhány éve még azt nyilatkozta, hogy már az első Simpson Család film is 4 évig készül, amit egy 2 éves előkészület előzött meg, így nem látja sok esélyét egy második résznek. Úgy tűnik mostanra jobbak a kilátások.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)