Hirdetés

A Simpson család készítői is imádják a filmes utalásokat (videó)

|

Ha jól figyelsz, rengeteg klasszikus filmre emlékeztető jelenetet találhatsz a Simpson család különböző epizódjaiban. Vagy mindet megnézheted egy videóban az eredeti mellé állítva.

Hirdetés

Rengeteg dolog miatt imádjuk a Simpson családot, például a zseniális couch gagek vagy éppen a közéleti kiszólások miatt, persze a folyamatos poénok mellett. A készítők viszont olyan zseniális mozzanatokat is elrejtettek a sorozatban, amiket talán nem mindig vettünk észre.

Mint kiderült, ők is legalább annyira szeretik újraalkotni a sorozaton belül klasszikus filmek emlékezetes snittjeit, mint a Pixar csapata, huszonhét évad alatt pedig rengeteg alkalmuk volt elrejteni néhány nagyon könnyen észrevehető és jó pár trükkösebb filmes utalást is. Celia Gomez viszont egy komoly munkát igénylő videóban egymás mellé tette a Simpsons család és az eredeti filmek jeleneteit, így könnyen végignézhetjük, hogyan emlékeztek meg a sorozat alkotói olyan klasszikus filmekről, mint a Ponyvaregény, a Pszichó, az Aranypolgár, vagy éppen Az elveszett frigyláda fosztogatói.

Ti hány utalást találtatok volna meg segítség nélkül?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)