Hirdetés

Simpson család - visszatér egy rég látott ismerős

|

Idén is lesz Rémségek Simpson háza októberben, amiben Homér egyik rég eltávozott ellensége is felbukkan.

Hirdetés

Az év legrémisztőbb időszakában a Simpson család háza táján is ijesztő dolgok történnek. A Rémségek Simpson háza minden évben három önálló részt foglal magába, melyből egyben most Homér egy nagy ellensége, Frank Grimes borzolja majd a kedélyeket.

Bár Grimes jött-ment, karaktere ilyen-olyan módon többször is felbukkant a sorozatban. Például mikor megjelent a sírköve, vagy amikor megismertük a fiát, de megjelent már egy "Rémségek Simpson háza" részben is.

Frank ebben az évben ismét Halloweenkor fog felbukkanni,méghozzá  a 600. epizódban. Sőt, halála óta most először meg is szólal. Grimes szelleme és Slideshow Bob együtt fognak bandázni két másik karakterrel. Hogy miért? Mert a gyűlölet összeköti őket!

A sorozat vezető producere, Al Jean azt mondta:

Ők egy amolyan rosszindulatú, veszedelmes csapat, akik a Simpson család összes ellenségét képviselik majd, és céljuk az lesz, hogy eltegyék Simpsonékat láb alól. Ha ez nem borzolja fel a nézők kedélyeit, akkor semmi.

Al Jean azt is elmondta, hogy Frank Homér iránti gyűlölete nagyobbat szól majd, mint valaha. Így már egész érdekesnek ígérkezik ez a 600. rész. ami október 16-án fog kijönni, ez lesz a Rémségek Simpson házának XXVII. része. Mi Franknek szurkolunk.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)