Hirdetés

Sin City: Ölni tudnál érte trailer - Rodriguez elemében

|

Közel egy évtizeddel az első rész után hamarosan a mozikban láthatjuk az új Sin City epizódot, amihez már trailerünk is van.

Hirdetés

Az őrült Machete gyilkol mellett Robert Rodriguez szakított időt arra, hogy elkészítse a Frank Miller nevével fémjelzett 2005-ös Sin City második részét, amelyhez most végre befutott a legelső trailer is.

A stílus közel tíz év elteltével sem változott, a hangulat a régi és olyan ismerős arcok is felbukkannak, mint Bruce Willis, Jessica Alba, Mickey Rourke vagy Rosario Dawson, de a főszerepben Dwight karaktere áll, akit ezúttal nem Clive Owen, hanem Josh Brolin alakít. Szerencsére minőségi cseréről beszélhetünk:

Az előzetes bizakodásra ad okot, remélhetőleg Frank Miller ott állt Rodriguez háta mögött és felügyelte a munkálatokat, de augusztus 23-án úgyis kiderül, hogy egy korrekt vagy egy erőltetett folytatást kapunk. 

Nektek hogy tetszik első látásra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)