Hirdetés

Két Sin City sorozat is készül, az alkotók miatt bizakodunk

|

Frank Miller és Robert Rodriguez ezúttal a tévéképernyőkre hozhatják el a bűnös várost.

Hirdetés

Közel egy évtizedet kellett várniuk egy mindazoknak, akiket magával ragadott Frank Miller és Robert Rodriguez kultikus képregényfilmje, a Sin City, de 2014-ben megérkezett az Ölni tudnál érte alcímű rész, amely valójában egy előzmény volt. Sokáig úgy volt, hogy a Weinsten Company készít belőle egy sorozatot, azonban a producer botránya és a cég csődje után Frank Miller visszaszerezte az adaptációs jogokat, amelyekhez most talált is egy tökéletes partnert. 

Hirdetés

A Deadline számolt be róla, hogy Miller megegyezett a Legendary Televisionnel arról, hogy élőszereplős sorozat készüljön a Sin City-ből, ráadásul a 2005-ös film rendezője, Robert Rodriguez is benne lesz a projektben, producerként veszi ki a részét belőle - akárcsak az Ölni tudnál érte producere, Stephen L'Heureux is. A megállapodás egy évadra szól, de azt nem tudni, hogy valamelyik csatornára készül vagy esetleg a streaming szolgáltatók egyikén lesz látható. 

Emellett készül egy kemény R-besorolású animációs széria is a Sin City előzményeire fókuszálva, de erről még kevesebbet tudni jelenleg, mint a másik koncepcióról. Ti mit gondoltok minderről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)