Hirdetés

Sir Patrick Stewart is megkapta a Covid19 elleni vakcinát

|

A színészt még a Star Trek: Picard második szezonjának forgatása előtt oltották be a vírus ellen.

Hirdetés

Nagyon jó nézettségei számokat hozott, sőt még rekordot is döntött a Star Trek: Picard első évada, így nem is meglepő, hogy CBS tovább folytatja a szériát. A második szezont már berendelte a csatorna, és várhatóan hamarosan elkezdődnek a forgatások, természetesen megfelelve a koronavírus járványból adódó korlátozásoknak. A sorozat címszereplője pedig igyekszik a lehető legjobban elkerülni a betegséget, így megkapta az oltást a COVID-19 ellen.

A Egyesült Államokban a filmipar különös figyelmet fordít arra, hogy megelőzzék a koronavírus terjedését, is bármilyen gond nélkül lehessen forgatni a filmeket és a sorozatokat. Természetesen a CBS is gondoskodik a munkatársakról, és mivel Sir Patrick Stewart 80 éves, a színész prioritást élvezett.

Hirdetés

Stewart a hivatalos Twitter-oldalán jelentette be egy rövid videó kíséretében, hogy megkapta a vakcinát, és már készül a Star Trek: Picard második évadának februárban kezdődő forgatási munkálataira. A színész emellett köszönetet mondott az egészségügyi dolgozóknak és a szakembereknek is.

A sorozat második szezonjának történetéről egyelőre vajmi keveset tudni, viszont úgy tűnik, hogy a Whoopi Goldberg által alakított Guinan karaktere vissza fog majd térni a képernyőre.

Nektek hogy tetszett a Star Trek: Picard első évada? Mit vártok a folytatástól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)