Hirdetés

Star Wars - Sith Trooper néven jönnek az új, vörös páncélos rohamosztagosok

|

A Disney bejelentette, hogy a Star Wars: Skywalker kora filmben szereplő Sith Trooperek is ott lesznek a jövő heti San Diego Comic-Conon.

Hirdetés

A Disney és a StarWars.com megerősítették a vörös rohamosztagosok létezését, még a nevüket is elárulták, hogy a rajongók elégedetten csámcsogjanak. A Sith Trooperekről egyelőre annyit tudunk, hogy belőlük áll az Első rend legújabb katonai osztaga, és hogy a Disney már most egy tonnányi kegytárgyat tervez eladni velük.

Hirdetés

Az új katonák felszerelései ott lesznek a San Diego Comic-Con Star Wars kiállításán, de addig is van egy hetünk, hogy mindenki elkezdjen elméleteket gyártani a Sith Trooperekkel kapcsolatban. A rendezvényen a Sith Trooperek mellett még 9 jelmez is ki lesz állítva, így a rajongók nyugodtan megvizsgálgathatják majd a filmekben használt felszerelések minden apró részletét.

A Sith Trooper nevet egyébként nem most először hallhatják a Star Wars rajongók: a Star Wars: Knights of the Old Republicban is feltűntek katonák ezzel a megszólítással, de azok jelentősen más dizájnt kaptak. Most viszont a Disney ezekkel akar pénzt keresni, mutatjuk a kínálatot:

A San Diego Comic-Con július 18-án kezdődik és 21-ig tart, és láthatóan vörösbe borul majd minden Star Wars rajongó. Nektek hogy tetszik az új dizájn?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)