Hirdetés

Bosszúállók 2 - Skarlát Boszorkány nem más, mint...

|

Végre hivatalossá vált, hogy ki fogja alakítani Skarlát Boszorkányt a Bosszúállók 2-ben.

Hirdetés

Az Avengers: Age of Ultron című folytatásban az előző részben megszokott csapat mellé biztosan csatlakozik a Maximoff-testvérpár, Pietro (Higanyszál) és Wanda (Skarlát Boszorkány), akik ugyan az X-Men univerzumhoz tartoznak (mivel Magneto gyermekei), de a Marvel használhatja őket a vásznon, persze csak ha nem mondja ki, hogy mutánsok, és Magneto nevét sem említhetik.

Joss Whedon rendező még ennyi megkötés ellenére is ragaszkodott hozzá, hogy a szintén szuperképességekkel (Pietro villámgyors, Wanda pedig mágikus erejű) rendelkező testvérpár a folytatás része legyen. Nemrég kiderült, hogy Higanyszál bőrébe a Kick-Ass filmek sztárja, Aaron Taylor-Johnson bújhat, most pedig egy MTV-s interjúban az is kiderült, hogy a Skarlát Boszorkány Elizabeth Olsen lesz.

Olsen kisasszony a Silent House, a Martha Marcy May Marlene, A gyilkos médium és az Öld meg kedveseid után idén az Oldboy feldolgozásában, jövőre pedig a Godzillában látható majd, mielőtt a Bosszúállókhoz csatlakozna. Ti örültök a választásnak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)