Hirdetés

Dave Filoni reagált arra a teóriára, miszerint Ahsoka már nem él a Skywalker kora eseményei alatt

|

A több Star Wars animációs sorozatban is feltűnő szereplő hangját sok elesett jediével együtt hallhattuk a legutóbbi moziban, ezért a rajongók szerint a közkedvelt karakter, addigra már eggyé vált az erővel.

Hirdetés

Hamarosan érkezik a Klónok háborúja animációs sorozat régóta áhított lezáró évada (erről itt szedtünk össze nektek minden fontos tudnivalót), amiben Ahsoka Tano kulcsszerepet játszik majd. A karakter a Star Wars univerzum egyik legfontosabb olyan szereplője, aki még nem tűnt fel filmben, viszont a Skywalker korában a szemfülesek felfigyelhettek a hangjára. Dave Filoni most reagált arra, hogy ez vajon Anakin egykori padawanjának halálára utalhat-e. 

Hirdetés

Ahsoka a yavini csata előtt 36-ban született, ami azt jelenti, hogy a legutóbbi mozifilm eseményeire a 71. életévét kellett tapossa, ha még életben van. Noha arról nem igazán van hivatalos információ, hogy a Togruta faj - amelybe ő is tartozik - hány évig él, viszont az animációs sorozatokból arra következtethetünk, hogy élethosszuk nagyjából megegyezik az emberekével, tehát valószínűleg az ő mércéjükkel sem számít már fiatalnak az egykori Jedi padawan. Arról nem is beszélve, hogy ebben az időszakban nem volt fenékig tejfel az erőhasználók élete. 

Egyes rajongók azt gondolják, hogy mivel a Skywalker korában hallhattuk, ahogy több egykori Jedi erőszellemével együtt bátorítja Reyt, így magától értetődő, hogy már ő sincs az élők sorában. Dave Filoni, a karakter és az animációs sorozatok megalkotója azonban máshogy látja a dolgot:

"Úgy gondolom, hogy egyes rajongók megnézték a filmeket, de nem tanulták meg a leckét. Végletekben gondolkoznak, ami a Sithekre jellemző. Emlékszem, hogy a [Star Wars:] A Birodalom visszavágban Luke is beszélt Leiával az Erőn keresztül. Vader szintén megteszi ezt ebben a filmben. Nincsen kőbe vésve, hogy ezek az emberek halottak. Mármint, néhányukról tudjuk hogy halott."

Filoni azt is elárulta, hogy egyelőre nem tudja, mi lesz Ahsoka sorsa, de nagyon örült, hogy J. J. Abramsnek hála legalább ilyen formában cameózhatott a karakter egy moziban. A Star Wars: Rebels sorozatból arra következtethetünk, hogy túlélte A Jedi visszatér eseményeit, de hogy a továbbiakban mi történt vele, arról egyelőre nem szól a fáma. 

Ti szívesen látnátok újabb sorozatokban Ahsokát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)